Wie zijn wij?

In 2007 gingen de bedrijven van Bionda van Kleef en Patrick Pirson samenwerken waarna zij in 2008 werden samengevoegd in een vennootschap onder firma onder de naam VAKadministraties. Daarna is het bedrijf snel gegroeid. In 2014 sloot Ruud Franssen aan als derde vennoot en wijzigden wij onze bedrijfsnaam in RAAKK adviseurs VOF. We zijn inmiddels uitgegroeid tot een bijna 10 man sterk gerenommeerd kantoor met een brede en vaste klantenkring.

Bionda van Kleef

Bionda heeft jarenlang gewerkt bij de Politie Limburg Zuid in diverse functies. Zij is er onder andere verantwoordelijk geweest voor de salarisadministratie, werkte op de financiële afdeling, en daarnaast ook nog als financieel rechercheur en beleidsmedewerker. Daarna startte zij haar eigen kantoor. Bionda is werkzaam als financieel en fiscaal adviseur binnen RAAKK adviseurs.

Ruud Franssen

Ruud is werkzaam geweest bij drie grote accountantskantoren als fiscalist. Bij RAAKK adviseurs is hij als fiscaal adviseur verbonden aan het bedrijf.

Patrick Pirson

Patrick is altijd als zelfstandige actief geweest op het gebied van financieel advies aan ondernemers. Patrick is werkzaam als financieel adviseur binnen RAAKK adviseurs.

Lid van Register Belastingadviseurs
Het Register Belastingadviseurs (RB) is een beroepsvereniging van gecertificeerde belastingadviseurs. Adviseurs van het Register Belastingadviseurs houden zich aan gedragsregels en hebben een gedegen fiscale opleiding gevolgd. Doet u zaken met een RB-adviseur, dan bent u verzekerd van volledige discretie, onafhankelijkheid en een betrokken klantgerichtheid. Natuurlijk zijn wij lid van het RB.
Lid van SPD-register
SPD staat voor Staats Praktijk Diploma. De Stichting Examenbureau NGO SPD Bedrijfsadministratie (ENS) verzorgt de samenstelling van de examens voor de SPD-opleiders die zijn vertegenwoordigd in het NGO. Wij zijn lid van SPD-register. Hierdoor bent u verzekerd van een adviseur met gedegen kennis, verkregen door opleiding en ervaring.